امروز : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - 09:08:37
کد خبر: ۲۶۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱
معاون سازمان میراث فرهنگی کشور مطرح کرد
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور بابیان اینکه غذا در رونق صنعت گردشگری نقش مهمی دارد گفت: غذاهای محلی را باید در منوی رستوران‌ها جای داد.
به گزارش تیتر امروز، مرتضی رحمانی موحد در حاشیه بازدید از جشنواره سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری در رامسر افزود: این جشنواره باهدف جریان سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی و ایجاد تغییرات در کیفیت و خدمات رستوران‌ها برگزار می‌شود.

وی افزود: تعدد و تنوع غذای محلی در جای‌جای ایران فرصت کم‌نظیری برای جذب گردشگران است، این غذاها را باید در منوی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی جای داد تا زمینه دسترسی فراهم شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور به تنوع غذاهای شمالی که رنگ و بوی طبیعت این خطه را دارد اشاره کرد و گفت: فرهنگ غذا در شمال بسیار غنی است و این داشته‌های خوراکی می‌تواند سهم درآمدی از صنعت گردشگری را برای مردمان شمالی افزایش بخشد.

وی اظهار داشت: گردشگری غذا به اقتصاد روستا، دامداری، طیور و شیلات و محصولات کشاورزی صنعت غذایی وابسته است و این بخش‌ها را نیز رونق می‌بخشد.

رحمانی افزود: با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیت‌ها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و به‌کارگیری آن به‌عنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور، راه‌اندازی سلسله جشنواره‌های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی ۸ منطقه کشور در دستور کار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران از ۳۰ تیرماه تا یکم مردادبا حضور استان‌های گیلان، قزوین، گلستان و مازندران در تلکابین رامسر در حال برگزاری است.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مخابرات داخلی
شهروند خبرنگار داخلی
عصر ساري داخلي
تعرفه داخلي تبليغات
پيامكي داخل
تلگرام صفحات داخلي
مازند اسپرت