
به گزارش تیترامروز، پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر به صورت غیر علنی در صبح شنبه 12 مرداد ماه جاری در صحن شورای اسلامی شهر ساری به منظور انتخاب شهردار برگزار شد.
پیش از این هفته گذشته در چهل و نهمین جلسه علنی شورای شهر، که با حضور اعضای شورای شهر ساری و خبرنگاران برگزار شد انتخاب شهردار در دستور کار قرار گرفت که پنج گزینه نامزد تصدی پست شهرداری ساری مطرح شدند.
پیش از برگزاری این جلسه دو نامزد استعفای خود را اعلام کردند و سرانجام انتخاب اعضا بین مسعود مدینه و عباس رجبی انجام شد که هر کدام چهار رای کسب کردند و یک رای هم سفید بود تا با این اتفاق انتخاب شهردار ساری به جلسه بعدی شورا موکول شود.
تساوی رای سبب شد تا در جلسهای دیگر اعضای شورای شهر ساری مجددا به انتخاب شهردار بپردازند تا بعد از سرپرستی عبدالحمید فرزانه سکان شهرداری مرکز استان به دست فردی کاربلد برسد.
عباس رجبی که برنده این رقابت شد توانست نظر 5 عضو شورای اسلامی شهر ساری را به خود جلب کند. او با مدرک تحصیلی مهندسی مکانیک و ارشد مدیریت حمل و نقل تاکنون در کارنامه خود مدیرعاملی سازمانهای حمل و نقل و ترافیک، آتش نشانی، تاکسیرانی، فضای سبز، شهردار مناطق یک و سه ساری، مشاور شهردار مرکز مازندران و پیش از این سرپرست سازمان پسماند شهرداری مرکز استان را به ثبت رساند.
کوله باری از تجربه برای جوانی خوش فکر که توانسته در بخشهای مختلف شهرداری مدیریت داشته باشد قطعا برای خدمات رسانی شهروندان و پرسنل عظیم شهرداری ثمربخش خواهد بود.
البته انتخاب این جوان خوش آتیه به عنوان شهردار ساری گواه این است که مردم مرکز مازندران به جوانان اعتماد دارند.
همانطور که بعد از انتخاب مهدی عبوری به عنوان شهردار ساری، همه این انتخاب را تحسین گفتند لازم است بعد از انتخاب عباس رجبی این اعتماد سازی همچنان بین شهروندان و وکلای آنان در پارلمان شهری مستدام باشد.
مهدی عبوری از تمام موانع و ناملایمات گذشت تا ساری را در ردیف سایر مراکز استانهای بزرگ قرار دهد و این وعده عملی شد و امروز هر تازه واردی به ساری سفر کند تحولات اساسی را در این شهر شمالی میبیند.
امروز مرکز مازندران را کسی به عنوان یک شهر ساده و توسعه نیافته نمیدانند در 6 سال اخیر ساری به عنوان کارگاه سازندگی مطرح شد و این نگاه توسعهای سبب شد تا شهروندانی مطالبهگر تربیت شوند و توقعشان از شهرداری به عنوان نهادی خدمات رسان بالا رود.
البته اگر در 6 سال اخیر شاهد تحولاتی در ساری بودیم حاکی از تفکر جمعی مدیریت شهری در مرکز مازندران بوده است.
هماکنون که بار دیگر جوان گرایی در شهرداری ساری جریان پیدا کرد لازم است مطرح شود مرکز مازندران همچنان باید در مدار توسعه حرکت کند. دیگر هیچ شهروندی کم کاری هیچ مسئولی را بر نمیتابد. ساری باید بتواند به عنوان کلان شهر برای سایر شهرهای استان حکم پدر و تکیه گاه باشد.
انتخاب عباس رجبی را به عنوان شهردار ساری به فال نیک میگیریم اما لازم است اشارهای شود به اینکه در موقعیت فعلی مدیریت شهرداری مرکز استان با توجه به حجم نیروی انسانی و پروژههایی که در بخشهای عمرانی ساری تعیین شده است بسیار سخت است.
این شهردار جوان باید بتواند علاوه بر پاسخگو بودن به مطالبات شهروندان و پرسنل نیز به تکمیل پروژههای عمرانی و فرهنگی که شهردار پیشین برای ساری طراحی کرده است بپردازد و نگهداری پروژههایی که به بهرهبرداری رسیده است هم نیازمند توجه بیشتری است.
قابل ذکر است؛ پیش از این عبدالحمید فرزانه کناری که معاون شهرسازی امور مناطق شهرداری ساری بود، 31 فروردین ماه سال 1398 به عنوان سرپرست شهرداری ساری انتخاب شده بود و تاکنون به فعالیت خود بعد از مهدی عبوری ادامه داد.
انتهای پیام/