به گزارش تیتر امروز به نقل از ایرناسید مسعود مدینه افزود: براساس اساسنامه و اهداف، ماهیت و دلیل شکل گیری سازمانهای وابسته به شهرداریها علاوه بر توزیع ارائه خدمات به شهروندان، استقلال مالی آنها با عرضه و فروش فعالیت و کسب درآمد است.
وی با اشاره به اینکه شهرداری ساری ۱۰ سازمان زیر مجموعه دارد، توضیح داد: از این تعداد بجز ۲ سازمان آتش نشانی و حمل و نقل بار و مسافر که در تعریف اساسنامهای فعالیت آنها خدماتدهی رایگان به شهروندان است، اساسنامه بقیه بازرگانی است یعنی میبایست با تولید و ارائه فرآوردهها و فعالیتها مطابق با چارت وظایفشان، کسب درآمد کنند.
رئیس شورای شهر ساری گفت: از سازمانهای زیر مجموعه شهرداری ساری، تنها سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوار) با عقد قرارداد ارائه خدمات و فروش نرم افزار به شرکتهای کامپیوتری و الکترونیکی توانسته است گامهایی را در زمینه درآمدزایی بردارد.
وی برخی از این سازمانها را برخوردار از ظرفیت و بسترهای لازم برای درآمدزایی دانست و افزود: به طور مثال سازمان عمران و بازآفرینی فضای شهری، سازمانی است که چهار کارخانه آسفالت، بتن ساخت قطعات و سنگ شکن دارد که از این ظرفیتها به خوبی برای کسب درآمد پایدار استفاد نشده است.
مدینه گفت: در حالی که سازمان فضای سبز شهری با دارا بودن گلخانههای متعدد میتواند در زمینه تولید و فروش گل و گیاه علاوه بر ایجاد بازار خوب به سازمانی مستقل در زمینه درآمد مبدل شود و وابستگی خود به بودجه شهرداری را قطع کند.
وی از تصمیم اخیر شورای اسلامی شهر ساری برای پیگیری و برنامه ریزی این سازمانها به سمت خودکفایی درآمدی خبر داد و افزود: در حال حاضر شهرداری ساری با در نظر گرفتن بودجهها، هزینههای جاری این سازمانها را پرداخت میکند در حالی که با کسب درآمد و استقلال مالی این بخش میتواند توسط خودِ سازمانها تأمین شود.
مدینه گفت: هم اکنون حدود ۳۸ درصد بودجه شهرداری ساری صرف هزینههای جاری از جمله پرداخت دستمزد و حقوق نیروها و مابقی بودجه نیز صرف اجرای طرحهای عمرانی میشود.
فناوری اطلاعات و ارتباطات - آتش نشانی و خدمات ایمنی - مدیریت آرامستان ها - سیما، منظر و فضای سبز شهری - فرهنگی، اجتماعی و ورزشی - حمل و نقل بار و مسافر - مدیریت و مهندسی شبکه حمل و نقل- عمران و بازآفرینی فضاهای شهری - مدیریت پسماند و ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی ۱۰ سازمان زیر مجموعه شهرداری ساری هستند.