گزارش تصویری
۱/۹
مطالب پیشنهادی
۱/۲
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران:
سرهنگ باقری با اشاره به اینکه در سال جاری همه فرمانداران، شهرداران و سایر دستگاههای اجرایی باید در ۲۰ درصد کاهش تصادفات نقش آفرین باشند، گفت: امسال مسوولان شهرستانی و استانی باید پاسخگوی تصادفات جادهای و شهری باشند.

به گزارش تیتر امروز، «سرهنگ مهدی باقری» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه نیروی انتظامی طبق رسالتی که بر عهده دارد حافظ جان و امنیت مردم است، اظهار کرد: در سه ماه سال گذشته ۱۷۷ میلیون تردد در استان داشتیم که در مدت مشابه سال قبل چهار درصد افزایش تردد ثبت شد.
او با اشاره به اینکه مازندران رتبه دوم کاهش تصادفات را در سال ۹۷ کسب کرد، افزود: برای افزایش فرهنگ ترافیکی بیش از ۳ هزار نکته آموزشی در رسانهها منتشر شد که بخش مهمی از کاهش تصادفات سهم رسانهها است.رئیس پلیس راهور مازندران تصریح کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ ترافیکی بالغ بر ۲۱۰ هزار دانشآموز، 9 هزار راننده و ۴۴۷ هزار نفر به آموزش عمومی کاهش ترافیک و تصادفات مجهز شدند.
این مسئول با تاکید براینکه طبق دستور رهبری و دولت امسال باید با کاهش تصادفات در جادهها و شهرهای کشور مواجه باشیم، ادامه داد: پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران آموزش را در اولویت کارها قرار داده است.
سرهنگ باقری با اعلام اینکه در ماه های پایانی سال گذشته 163 نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شد که برای کاهش تصادفات ۱۳ درصد نقاط آشکار سازی صورت گرفت، گفت: کاهش ۱۱ درصدی تصادفات در سال گذشته مربوط به فعالیتهای آموزشی و شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز در مازندران بوده است.
او به استمرار در فعالیتهای آموزشی و برنامه ریزی مدون در سال ۹۸ را از برنامههای کاری نیروی انتظامی استان دانست و ادامه داد: نسبت به سال قبل باید۲۰ درصد کاهش تصادفات داشته باشیم.
رئیس پلیس راهور مازندران با اشاره به اینکه در سال جاری همه فرمانداران، شهرداران و سایر دستگاههای اجرایی باید در ۲۰ درصد کاهش تصادفات نقش آفرین باشند، خاطرنشان کرد: امسال مسوولان شهرستانی و استانی باید پاسخگوی تصادفات جادهای و شهری باشند.
این مسئول با اعلام اینکه تاکنون ۲۲ درصد کاهش تصادفات فوتی و جرحی در استان به ثبت رسیده است، اظهار کرد: باتوجه به تعطیلاتی که در خرداد ماه داریم تردد مسافر در مازندران زیاد است نیروی انتظامی یک هزار نیرو، ۱۰۰ دستگاه خودرو و۷۰ دستگاه موتور سیکلت برای امنیت جادهای و شهری استان بهکارگیری شده است.
سرهنگ باقری فراوانی تصادفات در سال گذشته را واژگونی خودرو، سرعت غیر مجاز، عدم توجه به جلو و عدم رعایت حق تقدم دانست و ادامه داد: عابران پیاده با ۴۱ درصد و راکبین موتور سیکلت با ۲۹ درصد عامل اصلی تصادفات در مازندران بودند.
او به پایش الکترونیکی در شهرها و جادههای مازندران توسط پلیس اشاره کرد و گفت: در ساری ۵۴ دوربین نظارتی نصب شده که روزانه اعمال قانون صورت میگیرد.
رئیس پلیس راهور مازندران با بیان اینکه در محورهای مازندران ۱۳۳ نقطه حادثه خیز درون شهری شناسایی شده است، تصریح کرد: پارسال ۱۴۸ نفر در حوزه درون شهری تصادفات منجر به فوتی و ۴ هزار و ۲۶ فقره تصادف جرحی ثبت شد که در نهایت با ۲۰ درصد کاهش تصادفات نسبت به سال ماقبل مواجه بودیم.
این مسئول فراوانی ساعت تصادفات در ۴ شهر بزرگ مازندران را ۹ تا ۱۲ شب اعلام کرد که اغلب بانوان بودهاند.
این در حالیست که نیروی انتظامی شهرهای استان مازندران را به سه گروه شهرهای بزرگ و میانی و کوچک تقسیم کرده است که تصادف در شهرهای کوچک بین ساعت 10 تا 12 شب و شهرهای میانی 2 تا 4 بعد از ظهر تعیین شده است.
سرهنگ باقری با اعلام اینکه پلهای عابر پیاده فقط بهره برداری تبلیغاتی میشوند، بیان کرد: به منظور رفاه حال شهروندان تا پایان سال چندین پل عابر پیاده مکانیزه میشوند.
او با بیان اینکه شهرهای مازندران به خودروهای کنترل نامحسوس مجهز میشوند، گفت: امسال چهار دستگاه خودور گشت نامحسوس به شهرهای ساری، قائمشهر، آمل و بابل اختصاص مییابد.
رئیس پلیس راهور مازندران از فعالیت 54 نفر از افراد حقوقی که مسئولیت سازمانی در استان دارند به عنوان پلیس نامحسوس فعالیت میکنند، اظهار کرد: با افزایش گشتهای نامحسوس تخلفات رانندگی در مرکز مازندران کاهش مییابد.
این مسئول از راه اندازی مسیر دوچرخه سواری در خیابان انقلاب، قارن و فرهنگ در ساری خبرداد و گفت: تا یکماه آینده این سه خطر راه اندازی میشود.
سرهنگ باقری در بخش پایانی سخنانش با اعلام اینکه در ۷۰ روز اخیر ۹۳ دستگاه خودروی سرقتی در استان توسط دوربینهای پایش خودرو در استان کشف شده است، اظهار کرد: از ۹۶ دوربین در استان ۵4 دستگاه دوربین در ساری نصب است. که تا پایان سال ۲۷۴ نقطه مازندران به دوربین نظارت و پایش سرعت خودرو مجهز میشود
/انتهای پیام
مجله خواندنی
نظرات شما