امروز: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ -
کد خبر: ۱۰۶۳۵۵
۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
 

پخت زولبیا و بامیه در یکی از کارگاه‌های شیرینی‌پزی در سوادکوه

امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوب مخصوصا در ماه رمضان به شمار می‌آید.

زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند، با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته، اما بامیه کاملا ایرانی است و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.

با توجه به نوشته‌های کتاب تاریخ ناصری، ناصرالدین شاه قاجار و شاهان بعد از او به قدری به زولبیا و بامیه علاقه‌مند بودند که در ماه مبارک رمضان هر روز برای آنان پخته می‌شده و به صورت تازه برای آنان سرو می‌شده است.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مراسم ویژه دختران مجرد برای پیدا کردن همسر دیدنی‌های امروز؛ از مرگ دیدنی‌های امروز؛ از جشنواره بالن در فرانسه تا حمله انتحاری کابل دیدنی‌های امروز؛ از هاکی بازی پوتین تا حواشی نخستین جمعه ماه رمضان دیدنی‌های امروز؛ از جارچی سلطنتی بریتانیا تا جوراب خاص وزیر خارجه آمریکا آیین گل‌غلتان نوزادان در امیریه تصاویر عجیب از ازدواج پادشاه تایلند! حرکات کششی و خمشی نماینده مجلس در صحن
فیلم/ صحنه های سانسور شده بازی ایران_اسپانیا فیلم/ زیباترین گل های جام جهانی تا این لحظه امیرعباس کچلیک: ماهی ۵۰ میلیون درآمد دارم اشک ها و لبخندهای فینال لیگ قهرمانان عمل جراحی بهداد سلیمی با موفقیت انجام گرفت+ویدیو مراسم حرکت میلیونی عاشقان حرم اباعبدالله الحسین(ع) + فیلم همایش شیرخوارگان حسینی + فیلم قافله سالار داره میاد خدا کنه برگرده + فیلم نوحه خوانی سردار همدانی در ظهر عاشورا + فیلم