امروز: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ -
کد خبر: ۱۰۵۹۲۱
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷
طبق نتایج یک مطالعه جدید، زنانی که در دوره بارداری مغزیجات آجیلی مصرف می کنند تقویت مغزی کودک شان بهتر است.

 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی, مغزیجات

به گزارش تیتر امروز به نقل از مهر، این مطالعه شامل بیش از ۲۲۰۰ کودک بود که در سنین ۱.۵، ۵ و ۸ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس از این کودکان تست‌های توجه مداوم، حافظه کاری و IQ گرفته شد.

 

یافته‌ها نشان داد امتیاز کودکان متولدشده از مادرانی که در دوره بارداری مصرف مغزیجات آجیلی شأن زیاد بود (به طور میانگین ۷۴ گرم در هفته) به مراتب بالاتر از کودکانی بود که مادرشان مغزیجات آجیلی کمتری مصرف کرده بودند.

 

«جوردی خولویز»، پژوهشگر ارشد از مؤسسه سلامت جهانی بارسلونا اسپانیا، در این باره می‌گوید: «ما باید این نتایج را در سایر جوامع هم تکرار کنیم. اما به زنان توصیه می‌کنیم در زمان بارداری حداقل سه بار در هفته مغزیجات آجیلی، بخصوص بادام، گردو و فندق مصرف کنند.»

 

در مطالعات قبلی بر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره بارداری به خاطر میزان پروتئین آن تاکید شده بود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
نامزد‌های بهترین عکس خبری جهان در سال ۲۰۲۰ جایزه خرس‌طلایی برای فیلم «شیطان وجود ندارد» فرش قرمز فیلم محمد رسول‌اف در جشنواره برلین شیوع کرونا؛ در قم چه خبر است؟ تصاویر تماشایی از اجرای امیرعباس در جشنواره وضعیت دانشجویان ایرانیِ مقیم چین در قرنطینه واکنش‌های عصبی شهاب حسینی در جشنواره تصاویر |نیکی کریمی در نشست خبری «آتابای»
صدای «ابی» سرعت رانندگی را افزایش می‌دهد؟! صحبت‌های دانشجویانی که امروز از چین برگشتند نصیریان: وقتی مهرجویی گفت بیا، دویدم رفتم / فیلم فیلم/ صحنه های سانسور شده بازی ایران_اسپانیا فیلم/ زیباترین گل های جام جهانی تا این لحظه امیرعباس کچلیک: ماهی ۵۰ میلیون درآمد دارم اشک ها و لبخندهای فینال لیگ قهرمانان عمل جراحی بهداد سلیمی با موفقیت انجام گرفت+ویدیو مراسم حرکت میلیونی عاشقان حرم اباعبدالله الحسین(ع) + فیلم همایش شیرخوارگان حسینی + فیلم