امروز: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ -
کد خبر: ۱۰۲۸۹۲
۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰
مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری های نظیر سرطان، آسیب به سلامت قلب و افزایش کلسترول و فشارخون با افزایش ریسک بیماری کبدی هم مرتبط است.

 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی,گوشت قرمز

به گزارش مهر، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.

 

«شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می‌شوند.»

 

محققان اذعان می‌کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.

 

همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می‌کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین‌های هتروسایکلیک) هستند و از این‌رو بیشتر در معرض ابتلاء به مقاومت انسولین قرار دارند.

 

زلبر ساگی در ادامه عنوان می‌کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلاء و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.»

 

این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدنی‌های امروز؛ از آمادگی برای آتش‌بازی شب سال نو تا سونای در دل کوه هیجان در بزرگ‌ترین پیست اسکی ایران بازماندگان فاجعه روهینگیا‎ افتتاح اولین هتل زیرزمینی جهان تماشای تصاویر زیبای زمین از بالا پاییز در کشورهای دیگر چه شکلی است؟ عکس روز نشنال جئوگرافیک؛ کابوی آمریکایی عکس روز نشنال جئوگرافیک؛ رقصنده نقاب‌دار
فیلم/ صحنه های سانسور شده بازی ایران_اسپانیا فیلم/ زیباترین گل های جام جهانی تا این لحظه امیرعباس کچلیک: ماهی ۵۰ میلیون درآمد دارم اشک ها و لبخندهای فینال لیگ قهرمانان عمل جراحی بهداد سلیمی با موفقیت انجام گرفت+ویدیو مراسم حرکت میلیونی عاشقان حرم اباعبدالله الحسین(ع) + فیلم همایش شیرخوارگان حسینی + فیلم قافله سالار داره میاد خدا کنه برگرده + فیلم نوحه خوانی سردار همدانی در ظهر عاشورا + فیلم